Natuurlijk Vooruit

     

Welkom    Counseling/Coaching    Bachbloesemtherapie    Fytotherapie    Consulten/Tarieven    Over mij   Contact   

 

 

 

Counseling en Coaching 

Coaching biedt uitkomst bij het onderzoeken van nieuwe wegen en mogelijkheden. Denk aan vastlopen in je werk of privť, of een betere balans tussen beide, je wilt gewoon beter functioneren!

Je wilt afstand nemen van belemmerende patronen,maar het lukt je niet deze te doorbreken. Je loopt steeds weer tegen een bepaald iets aan, je wilt iets bereiken maar hoe pak je dat aan?  Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?  Je vindt er zelfstandig geen oplossing voor. Maar wat zo mooi is...... de oplossing schuilt in jezef!

Coaching kan altijd plaatsvinden, daarvoor hoef je geen groot probleem te hebben. Het is soms al heel fijn als je samen met iemand orde schept in de chaos van gevoelens of werk. Het verschaft helderheid en inzicht in je manier van doen, maar ook in je gevoelsleven.

Verandering is altijd mogelijk. Omstandigheden kun je niet altijd veranderen, maar wel de manier waarop je ermee omgaat en hoe je in het leven staat. Je kunt er voor kiezen je eigen plek in te gaan nemen in deze wereld. Dat kan altijd en op ieder moment. Iedere verandering begint met bewustwording. Soms is dat al voldoende om weer zelf verder te kunnen gaan. Om (weer) vreugde te vinden in je eigen bestaan.

Ik begeleid je naar een samen bepaald doel of resultaat, zodat je in staat bent obstakels uit de weg te ruimen en problemen op te lossen. Met als resultaat een andere manier van denken, voelen of handelen.
Verandering!
We beginnen met een intake gesprek en kijken wat voor jou de beste weg is. We bepalen het doel en schatten in hoeveel vervolggesprekken we zullen inplannen. Er kan gewerkt worden op verschillende manieren. Gesprekken, spelvormen, creatieve werkvormen of wandelcoaching.
                               

Ethische code
Als therapeut houd ik me natuurlijk aan de ethische code, de officiŽle voorwaarden en regels. Ik behandel mijn cliŽnten dan ook vanuit Integriteit, Onpartijdigheid en Respect. Wat er besproken wordt blijft tussen ons.

Deze code is na te lezen op de website van de Academie voor Coaching & Counseling.